Ennakkotilaustuote

Sportkraft

Xtreme Off season Bench press

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 20 kpl

Hinta: 119,00
Määrä: kpl

Yksi vuoden 2018 kampanjoistamme on 12 viikon off season penkkipunnerruskurssi.

Tämä setti, sen ensimmäinen lähtö herätti paljon mielenkiintoa ja seuraava lähtö on syksyllä.

Uudista harjoittelusi nyt !

Online-pohjalta toteutettava valmennuspaketti sisältää kaksi eri versiota joista toinen on tarkoitettu enemmän raaka nostajille ja toinen paidalla punnertaville. Molemmat on suunniteltu siten että ne tuovat harjoitteluun jotain uutta, kaivattua vaihtelua ja entistä kovempaa työntekoa.

Samalla treenillä saat samat tulokset. Siksi ohjelma sisältää monta eri metodia ja lähestymistapaa samanaikaisesti. Osioita joita useimmat raakapunnertajat eivät koskaan kuvittelisi tekevänsä ja settejä jotka monet paidalla punnertavat jättäisivät väliin.

Saken yhdessä kumppaneidensa laatima ohjelma perustuu kokemukseen. Se on todistettu tieteellisesti ja myös käytännössä. Ohjelma koostuu kolmesta neljän viikon periodista jotka päivitetään ennen aloittamista. Näin jokaisesta jaksosta saadaan yksilöllinen ja tuloksellinen.

Ohjelman työnimessä on Xtreme mutta se on suoritettavissa kaikille joilla on takanaan 1-2 vuotta voimaharjoittelua. Harjoittelua, ei pelkästään salilla käyntiä. Naurettavasta hinnasta huolimatta otamme tämän vakavasti ja odotamme osanottajilta samaa.

Toiminta on helppoa. Voit lähettää kysymyksiä toteutuksesta ja videoita suorituksista joko Facebookiin tai YouTubeen. Katsomme ja kommentoimme.

Odotettu 12 viikon urakka alkaa seuraavan kerran syksyllä. Tämä vaatii meiltä paljon ja paikkoja on siksi rajoitetusti. Jos haluat mukaan niin osta tuote verkkokaupasta. Hinta on todellakin edullinen ja sisältää kaiken alkuhaastattelusta päivityksiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.