Westside Barbell Club

Westside workshop

Määrä: kpl

Westside Barbell Workshopit ovat päivän kestäviä voimaharjoittelun teemapäiviä kaikkien lajien urheilijoille.

Käytännön läheisten päivien aikana käydään läpi joka aihe anatomiasta ja tekniikan perusteista erilaisiin variaatioihin ja hienouksiin.

Vuoden 2017 Workshopit myydään kesän ja syksyn aikana. Ota yhteyttä ! Aihepiirejä ovat aihtoehtoja on useita. Valitse omasi, keskustele asiasta salisi ja treenikavereiden kanssa ja ota rohkeasti yhteyttä:

Jalkakyykky - kyykkyharjoitteet, etukyykky, haarniskakyykky, erikoistangot, hyvää huomenta, takareiden harjoittaminen

Penkkipunnerrus - tekniikka, muunnelmat, varusteet vs raw, tärkeimmät lihasryhmät, vammojen ennaltaehkäisy, nopeuden rooli ...

Nostaminen pään päälle -  Päänpäälle nostaminen on urheilijalle yhtä tärkeää yläkehon voiman hankinnassa kuin kyykky alakehon voiman hankinnassa, vauhtipunnerrus, raakatyöntö, sax työntö, pystyasennon motorinen kontrolli - keskivartalon hallinta kehittyy parhaiten päänpäälle nostoilla

Maastanosto -Vetoharjoittelu yleensä, tempaus, rinnalleveto, tempausveto, työntöveto, maastaveto, takareisiin tavaraa vetoharjoittelulla !

GPP / peruskunto & kestävyys

Voimamies lajit - yleisen voimaharjoittelun työvälineenä. voimamieslajeihin erikoistuminen ja kilpaileminen

Räjähtävä voimantuotto / kimmoisuus - voimaharjoittelu työkaluna kohti kovempaa lähtönopeutta ja ponnistusvoimaa

Ohjelmointi - nopeammaksi, vahvemmaksi ja kestävämmäksi ympäri vuoden, vuodesta toiseen

Lihashuolto / liikkuvuus - lajinomaiseen tyyliin, mikä on liikaa ja mikä liian vähän.

" Sakari is the only one here or abroad that I would ever consider doing this with. I have high regard for his knowledge and how he presents it" - Louie Simmons

 

 

 

 

 

Arvostele tämä tuote

25.11.2016 - Kape

Olen käynyt yhden workshopin ja yhden Saken seminaarin. Minulla on 3 eri koulutusta painonnostosta, voimanostosta ja CF parista ja lisäksi PT koulutus.
Varsinkin vkl seminaari toi sellaisen tietopaketin että huh huh... Luulin tetäväni kaiken mutta en tiennytkään kovin paljoa loppujen lopuksi. Tekniikan ohjaus, neuvot ja opastus oli hyvää tasoa. Varsinkin kun seminaarissakin äijä veti setin yksin yli 20 hengelle.