Vastuskumit ja ketjut

Edelläkävijöitä tarvitaan aina. Siksi paransimme myös vastuskumilinjaamme. Sakke toi vastuskumit Suomeen jo -98 jolloin niitä lähinnä ihmeteltiin ja monet pitivät ideaa hulluna. Joukossa on paljon niitä jotka nykyisin kauppaavat vastuskumeja itsekin.
Oleellisin ero on edelleen siinä miten niitä käytetään, teemme niillä edelleen juttuja joihin muut eivät kykene. Mitä, osan näet kumien mukana tulevasta ilmaisesta manuaalista.
Suurin osa markkinoilla olevista vetokumeista on tehty paistamalla, koko paksuus on samaa massaa. SportKraft linja on tehty entistäkin ohuemmista kerroksista laminoimalla jolloin pienet nirhaumat eivät muodostu turvallisuusriskiksi eivätkä edes vaikuta vastukseen oleellisesti.

SportKraft
vastuskumeissa on laminaattikerroksia 20% enemmän kuin muissa vastaavalla tavalla valmistetuissa. Nämä kumit kestävät ja takaamme linjamme. Voimaharjoittelu.fi vastuskumeilla on vuoden takuu. Samoin vastus pysyy tasaisena. Vastuskumejamme on testattu monella tapaa käytännössä ja useissa yliopistomittauksissa eri maissa.

  • Näkymä
12,90 €
19,90 €
24,90 €
29,90 €
39,90 €
39,00 €
54,90 €