Titan Velocity r/s, tarraolkaimilla, Tulossa varastoon
Titan Velocity r/s, tarraolkaimilla, Tulossa varastoon

Titan Velocity r/s, tarraolkaimilla, Tulossa varastoon

Titan Support Systems
0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Titan Velocity r/s on säätö-olkaimilla varustettu maastanostotrikoo kapeaan vetotyyliin. Maailman suosituin maastanostopuku!

Tämä on esittelytuote.

Titan Velocity r/s maastanosto trikoo kapeaan vetoon! 

Tämä malli on varustettu saadettävillä tarraolkaimilla! Tarrana Titan käyttää Velcron sijasta Aplix tarranauhaa, joka on n.30% kestävämpi ja tuttu yhdysvaltain armeijan varusteista! Erinomainen valinta IPF ulkopuolisiin kilpailuihin!

Titan on tämän hetken ykkönen ja maailman suosituin merkki IPF ja PRO kilpailuissa ympäri maailman, eikä ihme. Titanin kankaat ja ompeleet kestävät ja niitä suojaa markkinoiden paras takuu nostovarusteille.

Titan Velocity on testattu maailmalla yli 400 maastavedoilla ja tällä trikoolla on rikottu eniten voimassa olevia maailmanennätyksiä. Yksi viimeisimmistä on Marianne Kososen tekemä huikea 212.5kg maastaveto vain alle 52kg sarjaan ja Krzysztof Wirbicking 418kg alle 105kg sarjaan.

Tämä puku on rakennettu siten, että se antaa mahdollisimman suuren "potkun" lattiasta noston loppuun saakka. Patentoitu malli ja ylös nostettu rintapala antavat tukea, niin vaaka- kuin pystysuunnassakin ja auttaa pitämään asennon tiukkana noston ajan.

Pukuun on käytetty kahta eri kangasta, jotta parhaat ominaisuudet saadaan esille. NGX Super+ kangas tuo tukea ja on markkinoiden vahvin ja siitä asteen venyvämpi NGX+ kangas tuo tarvittavaa joustoa, jota tulee olla maastanostopuvussa.

Tällä puvulla saat vetosi uuteen lukemiin! Kaksi eri mallia, toinen sumovetoon ja toinen kapeaan. Tämä malli on suunniteltu erityisesti kapeaan vetoon tai nostajille, jotka vetävät selkäpainotteisesti leveämmällä asennolla.


  • Made in USA
  • PRO liittojen hyväksymä
  • Markkinoiden paras takuu
  • Patentoitu malli
  • Sumotyylin maastavetoon


Paino:
1 kg