Titan Super Katana
Titan Super Katana Titan Super Katana

Titan Super Katana

Titan Support Systems
Tuotetta rajoitettu erä.
208,05 €
219,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Titanin valmistama kestosuosikki 1-kankaisten paitojen joukossa. Valmistettu markkinoiden parhaista ja vahvimmista materiaaleista.

Titan Super Katana 

Titanin toiseksi uusin ja vahvimmalla sallitulla kankaalla varustettu paita IPF-hyväksyttyjen paitojen joukossa. Paidassa on käytetty Titanin kovinta ja vahvinta materiaali NGX Super+ kangasta, joka on 26% raskaampaa ja kovempaa kuin edeltäjänsä NGX+. Tämä paita ei ole aloittelijoille ja se vaatii rautaa toimiakseen, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty. 

Paidassa on laaja kaulus, jota säätämällä saadaan paita ottamaan enemmän rautaa vastaa ja tarvitset enemmän painoa, jotta paita toimii. Tämä yhdistettynä Spandex selkäpaneeliin, niin saadaan paita joka vastaa mitä tähansa avoilla selkäpaneelilla olevaa paitaa mutta kuitenkin peittää selän.Tällä paidalla on rikottu eniten maailmanennätyksiä 1-kankaisten sarjassa ja punnerrettu useita kymmeniä yli 400kg tuloksia.

Entistä vahvempi rintapaneeli ja super kaulus
Vahva monikerroksinen ja silti IPF-hyväksytty kaulus. Tämä vahvistaa lisää rintapaneelia.

Kaksinkertaisella vahvikkeella olevat hihansuut.
Tuplavahvat ompeleet ja kesätävät vahvikkeet kestävät. Ei ihme että paidalla on markkinoiden kovin takuu.

Spandex selkäpaneeli.
Kaikissa Super Katana paidoissamme on spandex selkäpaneeli. Se tekee äärimmäisestä paidasta vieläkin kovemman.

Kaikista ihmettelyistä ja aikaisemmista rajoituksista huolimatta paita on IPF hyväksytty. Kyllä, 100% laillinen missä tahansa kisassa. Matalat kaulukset ja Super neck kaulukset ovat hyväksyttyjä kaikissa niissä malleissa jotka ovat ennestään hyväksyttyjä paitoja.

  • Made in USA.
  • Markkinoiden vahvin NGX super+ kangas
  • Erikoiskaulus
  • Patentoitu malli


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua