Kelton HOME ylätalja penkkiin L10
Kelton HOME ylätalja penkkiin L10 Kelton HOME ylätalja penkkiin L10 Kelton HOME ylätalja penkkiin L10 Kelton HOME ylätalja penkkiin L10 Kelton HOME ylätalja penkkiin L10

Kelton HOME ylätalja penkkiin L10

135,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kelton HOME sarjan lisävarusteena myytävä ylätalja edulliseen hintaan! Liitä tämä saman sarjan penkkiin ja saat treenattua yläkroppaa monipuolisesti!

Kelton HOME ylätalja lisövarusteena penkkiin


Onko sinulla jo Kelton-penkki? Laajenna sitä edullisesti ylätaljaljalla jonka avulla harjoittelet monipuolisesti yläkroppaa! Sopii erittäin hyvin kotisalillesi, jossa ei välttämättä ole tilaa useille eri laitteille.

Erittäin kestävä, täysin hitsattu rakenne profiililla 80x60x2 mm ja 40x40x2 mm. Laitteesssa
7 korkeuden säätöä. Voit säätää pystyrungon joko tilan korkeuden tai itselle sopivan korkeuden mukaan.


Paksut, kiinteät muovipyörät Kelton teräslaakerit tarjoaa taljan sujuvan ja hiljaisen käytön harjoituksen aikana. Pyörien syvät urat varmistaa, että vaijeri kulkee hyvin ja että se ei putoa pyörästä. "U" -muotoinen ura lisää vaijerin kestävyyttä tavalliseen ohjuriin verrattuna.


Kaksinkertaisesti suojatut laakerit. Pyörillä on erittäin pitkä käyttöikä.
Kuorman/levypainojen lisääminen 25mm paksuun painotappiin. Kumipallo hiljentää taljaa painon takaisin laskussa ja estää taljakahvan paukkumisen vasten runkoa.
Leveä taljakahva kuuluu hintaan.

Tuote sopii profiilille 50x50x2 mm. Voit siis liittää sen Kleton HOME ja HEAVY penkkeihin.Yhdistelmään tarvitset lisävarustepakkauksen, joka sisältää: nupin, läpiviennin, tapin. ( kuuluu hintaan/ tullut jo penkin mukana)


Krakovan liikuntakasvatusakatemian professorit ovat testanneet ja hyväksyneet. Voit olla varma, että ostat laitteita, jotka huippuasiantuntijat ovat tarkastaneet vahvuusharjoitteluun.


MitatP37cm x K180cm x L110cm
Paino12kg
Testattu lujuus180kg
Profiilin rakenne80x60x2mm, 40x40x2mm
Taljakahvan leveys110cm
Korkeuden säätö7 astetta (5cm välein)
Tangon pituus50cm
Tangon halkaisija25mm
Pyörätmuovia PVC, teräslaakerit syvillä urilla
Vaijeri4mm PVC
Liikeväli135cm

Paino:
12 kg
Arvostelut 0 arvostelua