SlingShot® Full Board
SlingShot® Full Board SlingShot® Full Board

SlingShot® Full Board

SlingShot
79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uusi Full Boar SlingShot on malli missä hihat kapenevat kohti kyynärpäitä.

Nyt meiltä yksinoikeudella Suomesta!

SlingShot® Full Board, Tämä malli asettuu rinnalle vaakatasoon enemmän ja sitä voi pitää ylempänä olkavarsissa. Sama materiaali kuin Original SlingShot ´ssa mutta kapevan hihan johdosta vipua on hieman enemmän. Tämä malli siis tukee nostoa enemmän alusta loppuun asti!

SlingShot on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline minkä avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa. SlingShot toimii myös dippipunnerruksissa, ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla. SlingShot on erityisesti RAW nostajien suosikki mutta toimii myös yhdessä penkkipaidan kanssa. SlingShot ehkäisee erityisesti hartiaseudun ja rinnan alueen vammoja. Sen avulla on moni nostaja jo nyt saanut kauan kadoksissa olleen punnerrusvoiman uuteen nousuun. SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia. Käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella.

Tuotteen kehittäjä Mark Bell on maailmanluokan nostaja, 247,5 raakapenkki 110-kiloisena ja 387,5 kiloa paidalla 130 kilon painoisena puhuvat puolestaan. SlingShotin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. SlingShot sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta.

  • Tukea moniin eri liikkeisiin
  • Level 4 jäykkyys: Tämä mallin avulla voit käsitellä n.15-20% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Vahvistaa asentoa penkissä, suojaa ja vie olkapäiden ja rinnan kiputiloja pois.
  • Pystyt ylikuormittamaan harjoitustasi ja samalla se suojaa ja ehkäisee lihasrepeämiä ja loukkaantumisia
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • 5 eri kokoa
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä
KokoKehonpaino
MAlle 63kg
L63kg - 82kg
XL82kg - 100kg
2XL100kg - 135kg
3XL+135kg
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua