Mpower

MPower lihasaktivaatiomittari

Määrä: kpl

Lihastoiminnan mittaaminen näin tarkasti on ollut tähän saakka mahdollista vain laboratorio - olosuhteissa. Mittarin avulla pystytään katsomaan mm. se treenataanko lihastoiminnan kannalta niitä asioita mitä pitäisi.

Mpower lihasaktivaatiomittari on uusi helppokäyttöinen tuote voimaharjoittelun tehostamiseen. Mpower tuottaa harjoittelunaikaista mittaustietoa lihaksista. Lihastoiminnan mittaaminen näin helposti ja tarkasti on ollut tähän saakka mahdollista vain laboratorio-olosuhteissa, mutta nyt Mpower tuo tämän mahdollisuuden salille ja muihin harjoitusympäristöihin.

Mpower mittaa lihaksen aktivoitumista. Lihas itse kertoo Mpowerin avulla miten se vastaa harjoitukseen eli miten treeni ns. menee perille lihakseen. Mpowerin avulla on helppoa tarkistaa eri liikkeiden, suoritustekniikoiden, -nopeuden, -kulmien ja kuormien vaikutus lihaksen toimintaan. Mpower näyttää suorituksenaikaisesti lihaksen aktivaatiotason, nopeiden lihassolujen aktivaatiotason sekä lihaksen väsymisen. Sen lisäksi Mpower laskee sarja- ja harjoitekohtaisen aktivaatiovolyymit ja tallentaa aktivaatiotiedot myöhempää tarkastelua varten.

 

Mittarilla on helppo käyttää esimerkiksi:

  • löytämään tehokkaimmat liikkeet ja suoritustavat lihaksen harjoittamiseen
  • seuraamaan lihaksen aktivoitumisen kehitystä ja aktivoiko harjoittelu hitaita vai nopeita lihassoluja
  • tekniikkaa opeteltaessa toteamaan työskentelevätkö toivotut lihakset oikea-aikaisesti liikeketjussa
  • havainnoimaan onko lihastoiminnassa kuten raajoissa tai kehon eri puolissa eroja
  • kuntoutuksessa havaitsemaan aktivoituuko lihas ja kuinka lihaksen toiminta on kehittyy voimaharjoittelun myötä esim. trauman jälkeen

Kuntoutuksessa voidaan katsoa aktivoituuko lihas, kuinka lihaksen toiminta on normalisoitunut esim. trauman jälkeen tai tapahtuuko lihaksen hermotus normaalilla tavalla. Mittarilla selviää helposti mm. onko lihastoiminnassa esim. raajoissa tai kehon eri puolissa eroja tai tekniikan opettelussa se että työskentelevätkö toivotut lihakset oikaea aikaisesti liikeketjussa.

Miten tehokkuutta harjoitteluun Mpower lihasaktivaatiomittarin avulla ?

Vahvista nopeusvoimaa. Ensimmäistä kertaa koskaan saat reaaliaikaista palautetta nopeista lihassoluista, joita tarvitaan tuottamaan nopeita ja räjähtäviä liikkeitä ja maksimivoimaa.
Varmista tehokas lihasmassan kehittyminen. Näe kuinka lihaksesi aktivoituvat harjoituksen aikana ja varmista että harjoittelet oikein kasvattaaksesi lihasmassaa.
Paranna kestävyysvoimaa. Vie voimaharjoituksesi oikeaan pisteeseen voidaksesi kehittää kestävyysvoimaa.
Kehity nopeammin. Opi tuntemaan lihaksesi sekä harjoitteet ja tekniikat, jotka tehokkaimmin kehittävät niitä. Havannoi lihastasapainoasi, viritä harjoitustekniikkaasi. 
Vältä yliharjoittelua. Tunnista lihasväsyminen ja vältä yliharjoittelua. Mpower osoittaa milloin nopeat lihassolusi eivät enää reagoi harjoitteluun.
Seuraa edistymistä. Saat palautetta harjoittelusi tehokkuudesta ja näe kuinka lihasvoimasi kehittyy.

Saatavana kaksi tuotepakettia. Balance ja Compound.  Balance sisältää kaksi ja Compound neljä podia. Jokaista podia kohti tulee kaksi eri mittaista kiinnityshihnaa, 30 kiinnitystarraa sekä USB-latauskaapeli sekä mobiilisovellus ( lataus Google Play palvelusta ) yhdessä palvelulinssin kanssa.

 

Arvostele tämä tuote

31.08.2016 - Mikko Virtala

“Mikko Virtala, sertifioitu urheilufysioterapeutti”

”Usein harjoitteiden tehokkuus vaihtelee yksilöittäin – se mikä on yhdelle tehokkain ei välttämättä aktivoi toista yhtä paljon. Mpowerin avulla voidaan personalisoida treenaus ja katsoa helposti ja nopeasti mikä on jokaiselle paras liike.”

”Mpowerissa parasta on se, että nyt loppui arpominen. Kun pistetään joku lihas töihin niin nähdään heti, että aktivoituuko se ja millä tasolla se aktivoituu”

”Näen, että Mpowerilla on erityisesti fysioterapiassa ihan järkyttävän iso arvo. Kun löydetään oikea aika, määrä ja tapa tehdä harjoitukset, voidaan kehittää personalisoitu ja optimaalinen treeni juuri kyseiselle asiakkaalle”

29.08.2016 - Antti Salmi

“Antti Salmi, kädenväännön SM-mitalisti”
“Antti Salmi, armwrestling Finnish Championship medalist"

”On erittäin vaikeaa tietää mitkä lihakset aktivoituvat kädenväännön aikana. Käytän Mpoweria varmistaakseni, että ne lihakset joita haluan aktivoida oikeasti myös aktivoituvat”

“Mpowerin tuottama konkreettinen data siitä, mitkä lihakset aktivoituvat kädenväännön aikana on auttanut minua optimoimaan treenaukseni valitsemalla harjoitteita, jotka aktivoivat samoja lihaksia samalla tavalla kuin väännöt”

”Mpowerin hienous piilee sen kyvyssä kertoa mitä lihaksia minun pitäisi käyttää ja miten treenata niitä optimaalisesti. Se auttaa minua maksimoimaan ajankäyttöni näyttämällä, mitkä liikkeet ovat tehokkaimmat juuri minulle”