Ennakkotilaustuote

Sportkraft

SK Heavy etukyykkyhaarniska

Varastossa 1 kpl

Hinta: 269,00
Määrä: kpl

Tipahtaako tanko harteilta etukyykyssä ?

Etukyykkyhaarniska auttaa pitämään tangon oikeassa paikassa niin että voit keskittyä oleelliseen, voimien kehittämiseen.

Uusitussa, 3-pinnaisessa mallissa on kaksi pinnaa etukyykkyyn joista ylempi on todella raskas jaloille alempien kuormittaessa enemmän keskivartaloa. Lisäksi alhaalla koukut Zercher-kyykkyjä varten. Voit maksimoida kyykyt ilman että tanko valuu kiusallisesti alas olkapäiltä tai että kyynärtaipeesi kipeytyvät.

Markkinoilla on paljon tankoja, telineitä ja laitteita joissa on painorajoituksia niin käyttäjän kuin käytettävän painonkin suhteen. Pois se meistä !

Etukyykkyhaarniska kestää käytännössä mitä tahansa kuormia ja sillä on ikuinen takuu. Tuote on testattu 440 kiloon saakka mikä on ihan riittävä paino etukyykkyyn. Missä on sinun rajasi ?

Etukyykkyhaarniska on saanut hyvän vastaanoton sitä kokeilleiden urheilijoiden, aina voimamiehistä ja kehonrakentajista tavallisiin kuntoilijoihin. Se on myös monien voimanostajien kuten Eero Jälkön ja Saken suosikki.

Saatavana kaksi kokoa, M ja L. Molemmissa on olkaimien leveydessä portaaton säätö:

  • M sopii parhaiten 150-180cm pitkille nostajille, rintakehä 120cm tai alle
  • L sopii parhaiten 170-200cm pitkille nostajille, rintakehä  120cm tai yli

Teknisiä tietoja:

  • Testattu yli 1000 paunaan ( 453kg )
  • Teräsrunko, vahvuus 8mm
  • Paino 8 kg
  • Pehmusteen paksuus 25mm
  • Teräspinnat, vahvuus 16 mm x 6
  • Ikuinen takuu.

 

Arvostele tämä tuote

14.01.2018 - Jarska

Todella hyvä! Yritin muutaman kuukauden opetella etukyykkyä ja venytellä paikkoja, tästä huolimatta liike tuntui lähinnä olkapäissä, en pystynyt käyttämään tarpeeksi isoja painoja jalkojen kuormittamiseen. Onneksi satuin löytämään tämän haarniskan. Myös zercher (alimmat tapit) sujuu tällä paljon paremmin, hartioita ei tarvitse pyöristää eteenpäin.
Itsellä käytössä koko M, pituutta 181 cm ja paino n. 85 kg.
Suosittelen!

04.11.2015 - JP

Hyvä tuote.

Paine haarniskasta ja tangosta menee epäkkäille, eikä etuolkapäille, joten olkapäät saavat levätä ja voi ottaa vähän isommilla painoilla huonoilla olkapäillä syvää etukyykkyä.

Ja erikoiskiitos kaupalle nopeasta toimituksesta.

13.08.2015 - Eero Jälkö

Erittäin hyvät työkalut selän ja keskivartalon vahvistamiseen. Pysyvät hyvin "päällä", eivät liuú, voi keskittyä treenaamiseen. Tukevia ja kestäviä, Haarniska testattu yli kolmen sadan Etukyykyllä.