Eleiko

Eleiko XF Bar, NxG

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hinta: 635,00
Määrä: kpl

Eleiko XF Bar, NXG  

Korkealaatuinen harjoitustanko, erinomainen yleistanko kaikkeen voimaharjoitteluun. 

Sopii kuntosaleille, klubeihin, crossift-saleille ja muuhun toiminnalliseen treeniiin. Teitpä kyykkyjä, rinnallevetoja, tempauksia, maastanostoja, penkkipunnerrusta tai mitä tahansa muuta.

Valmistettu korkealaatuisesta ruotsalaisesta teräksestä. Säilyy suorana vuodesta toiseen, harjoittelitpa miten hyvänsä. Tangon päät pyörivät sulavasti vuodesta toiseen vähentäen ranteiden ja olkapäiden kuormitusta.

Uuden NxG sarjan tanko !

Kahdet 'merkit'.

Tässä tangossa on merkit sekä 81cm että 91cm kohdissa. Tämä helpottaa käyttöä niin painonnostoliikkeissä kuin voimanoston harjoittelussa.

PSI 215 000.

Tämä tarkoittaa sitä että tangon katkaisemiseen tarvitaan 215 000 paunan voima neliötuumaa kohden. Normaali harjoitustangon PSI on 130 000 ja 150 000 välillä. Useimpien tutkimusten mukaan kaikki alle 190 000 PSI luvun olevat vääntyvät aikanaan... Nyt tiedät miksi monet eivät ilmoita PSI arvoa lainkaan tai puhuvat arvosta 'siihen suuntaan'. Eleikon PSI arvo on yli 10% suurempi kilpailijoihin verrattuna.

Huippuluokan viimeistely.

Kahdeksan laakeria takaavat keston ja tasaisen pyörimisen vuodesta toiseen. Pitävä karhennus joka tekee paljon puhutun 'Eleiko Feeling' tunteen nostamiseen.

Testaus ja oma sarjanumero.

Jokainen tanko testataan 1500 kilon koneellisella kuormituksella keskeltä ja 2200 kilon kuormalla tangon päistä ennen kuin se tulee myyntiin. Lisäksi tangot on varustettu omalla sarjanumerolla. 

Takuu 10 vuotta !
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.