Eleiko

Eleiko IPF Powerlifting kilpatanko, NxG

Hinta: 1070,00
Määrä: kpl

Eleiko voimanostotanko

Valmistettu korkealaatuisesta ruotsalaisesta teräksestä. Säilyy suorana vuodesta toiseen, harjoittelitpa miten hyvänsä. Tangon päät pyörivät sulavasti vuodesta toiseen vähentäen ranteiden ja olkapäiden kuormitusta. Kansainvälisen voimanostoliiton IPF:n eniten käytetty tanko.

 

Eleiko Powerlifting Competition-tangossa yhdistyvät parhaat materiaalit, kuten patentoitu ultravahva ruotsalainen teräksemme ja vahvat pronssiholkit, sekä yksityiskohdat kuten aggressiivinen pinnoittamaton kädensija, jotka yhdessä tekevät poikkeuksellisen voimanostotangon, joka on suunniteltu kestämään 1500 kg ja vastaamaan vahvimpien urheilijoiden koviin vaatimuksiin.

PSI 215 000.

Tämä tarkoittaa sitä että tangon katkaisemiseen tarvitaan 215 000 paunan voima neliötuumaa kohden. Normaali harjoitustangon PSI on 130 000 ja 150 000 välillä. Useiden tutkimusten mukaan kaikki alle 190 000 PSI luvun olevat vääntyvät aikanaan... Nyt tiedät miksi monet eivät ilmoita PSI arvoa lainkaan tai puhuvat arvosta "siihen suuntaan".

Huippuluokan viimeistely.

Kahdeksan erikoislaakeria takaavat keston ja tasaisen pyörimisen vuodesta toiseen. Pitävä karhennus joka tekee paljon puhutun "Eleiko Feeling" tunteen nostamiseen.

Testaus ja oma sarjanumero.

Jokainen tanko testataan 1500 kilon koneellisella kuormituksella ennen kuin se tulee myyntiin. Lisäksi tangot on varustettu omalla sarjanumerolla.

Lue lisää uudesta NxG sarjasta !
Arvostele tämä tuote

11.03.2015 - Kane

Levytankojen Rolls Royce. Mikään aikaisemmin kokeilemani tanko ei pääse lähellekään. Tämä yli 30 vuoden kokemuksella.