Eleiko

Eleiko Rack Bar, NxG

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hinta: 700,00
Määrä: kpl

The Eleiko Rack Bar NxG on tehty raskasta käyttöä silmällä pitäen. Erityisesti tiloihin missä tankoa käytetään telineissä ja power rack`ssä sekä rigeissä.

Tangon karhennus on hieman ohuempi kuin voimanostotangoissa. Tämä säästää telineitä, tangon kannattimia sekä tietysti itse tankoa.

Uuden sukupolven viimeistely
Uudessa linjassa yhdistyvät huippuluokan ammattitaito, suunnittelu yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. Ruotsalainen erikoisteräs, uudistettu rakenne tangon päissä, vieläkin parempi karhennus, olkien pyöriminen tekevät Eleiko NxG tangoilla nostamisesta tasalaatuista kuormasta riippumatta.

Uusittu olkarakenne
Laakerointia on parannettu, samoin voitelua. Samoin rakenne on muutettu niin että tangon sisälle ei pääse pölyä lainkaan. Näillä muutoksilla tangon käyttöikä pitenee entisestään, kuluvat osat kestävät entistäkin kauemmin ja huollon tarve minimoituu.
Tangon päät eli olat ovat ratkaiseva tekijä käyttö mukavuuden kannalta. Tässä kohti tuotekehittelyyn käytettiin paljon aikaa, erityisesti siihen että olat pyörivät tasalaatuisesti kuormasta riippumatta. Tämä ratkaisee laadun, ei se miten olat pyörivät ilman levypainoja. NxG sarjan tangoissa rotaatio on optimaalinen, herkästi sujuva mutta vakaa.

Lue lisää Eleikon uusista NxG tangoista !

Paino: 20 kg
Pituus: 2200 mm
Läpimitta: 29 mm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.