Eleiko

Eleiko Performance Powerlifting Bar, NxG

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Hinta: 950,00
Määrä: kpl

Uusi Performance Powerlifting bar on NxG sarjan versio harjoituskäyttöön Eleikon legendaarisesta kilpatangosta.

Pitävä ote
Hyvän tangon tunnistaa myös kerhenuksesta, siitä miten hyvin ote pitää. Eleikon tangot ovat tunnettuja karhennuksesta jossa ote pitää mutta mikä ei kuitenkaan ole liian terävä. Tämä on huomioitu jokaista urheilijaa silmälläpitäen, harrastajasta huippu-urheilijaan.

Parantunut lujuus ja jousto
Erityisesti Eleikon painonnostotangot ovat tunnettuja jousto-ominaisuuksistaan ja lujuudestaan. Nämä ominaisuudet ovat usein hankala saada samaan tankoon. Eleikon erikoisterästä on parannettu entisestään ja sekä jousto että lujuus ovat korkeammalla tasolla kuin aikaisemmin. Perus "resepti" on teräksessä edelleen sama kuin ennen mutta kaikaisu ja pintakäsittely ovat parantuneet entisestään. Nämä parannukset yhdessä saavat aikaan tasalaatuisen toiminnan harjoitusliikkeestä tai kuormasta riippumatta.

Eleiko NxG - The ultimate experience
Eleikon tavoitteena on valmistaa maailman parhaat levytangot ja antaa asiakkaalle mahdollisimman hienoja käyttökokemuksia. Nämä asiat saavutetaan kehittämällä valmistusprosessin jokaista vaihetta yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa. Uudet NxG sarjan levytangot ovat yksi todiste tästä jatkuvasta kehitysprosessista. 

Paino: 20 kg
Pituus: 2200 mm
Läpimitta: 29 mm
Takuu: 10 vuotta

Lue lisää uudesta NxG sarjasta !

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.