Sportkraft

deadlift performance

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 150 kpl

Määrä: kpl

Seuraava online projektimme on 12 viikon maastanostokurssi joka alkaa 7.1.2019. Tavoitteena on lisätä perusvoimaa ja monipuolistaa harjoittelua. 

 

Sopii kaikkeen voimanhankintaan. Lajista, tasosta tai tavoitteista riippumatta.

Online-pohjalta toteutettava valmennuspaketti sisältää kolme neljän viikon miniperiodia maastanostoon. Jaksot on suunniteltu siten että ne tuovat harjoitteluun uutta, kaivattua vaihtelua ja entistä kovempaa työntekoa.

Samalla treenillä saat samat tulokset. Siksi ohjelma sisältää monta eri metodia ja lähestymistapaa. Osioita joita eivät koskaan kuvittelisi tekevänsä ja settejä jotka monet jättäisivät väliin.

Saken laatima kurssi perustuu kokemukseen. Metodit ja perusteet on todistettu tieteellisesti ja myös käytännössä. Ohjelma koostuu kolmesta neljän viikon periodista jotka päivitetään ennen uuden aloittamista. Näin jokaisesta jaksosta saadaan erilainen, yksilöllinen ja tuloksellinen.

Ohjelma on suoritettavissa kaikille joilla on takanaan 1-2 vuotta voimaharjoittelua. Harjoittelua, ei pelkästään salilla käyntiä. Naurettavasta hinnasta huolimatta otamme tämän vakavasti ja odotamme osanottajilta samaa.

Toiminta on helppoa. Tälle setille tehdään oma suljettu FB ryhmä. Voit lähettää kysymyksiä toteutuksesta ja videoita suorituksista joko Facebookiin tai YouTubeen. Katsomme ja kommentoimme.

Odotettu ja kysytty urakka alkaa maanantaina tammikuun 7. minkä jälkeen olet valmiimpi kohti kevään koitoksia kuin koskaan ennen.
Tämä vaatii meiltä paljon ja paikkoja on siksi rajoitetusti. Jos haluat mukaan niin osta tuote verkkokaupasta.

Mikä parasta, voit ostaa vaikka miniperiodin kerrallaan. Silloin kun sinulle sopii. Mikäli harjoitteluun tulee tauko niin jatkat sitten olet valmis. Palvelu sisältää kaiken alkuhaastattelusta päivityksiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.